Introductie: Ode-video

Op dagen waar mensen samenkomen om een levens- of liefdesverhaal te vieren, hangt een unieke emotie. Bij Ode leggen we al bijna drie jaar lang deze momenten vast met onze podcasts, waarin groepjes dierbaren aanschuiven om te vertellen over de persoon of personen die worden gevierd.

Sinds de start van Ode, was ik een groot voorvechter van een podcast met enkel geluid. De intonatie, trilling in de stem en ook stiltes, vertellen veel en vallen meer op wanneer je alleen luistert. Bovendien werkt jouw fantasie overuren met je ogen dicht, zonder afleiding.

Maar het kunnen zien van emoties voegt een extra dimensie toe aan deze herinneringen. Daarom bieden we nu ook video aan bij Ode.

Voor het vastleggen van een Ode met beeld, nemen we altijd een ervaren cinematograaf mee. Op deze manier zorgen we ervoor dat niet alleen het geluid fantastisch klinkt, maar ook het beeld prachtig is.

Met de toevoeging van video openen we een nieuw hoofdstuk. Het biedt een completer beeld van het moment, waardoor de herinneringen nog levendiger worden. Met Ode-video geven we onze klanten de mogelijkheid om hun grote dagen op een nóg meer diepgaande manier vast te leggen.

De introductie van video betekent niet dat we afscheid nemen van de kracht van geluid. Integendeel! We geloven onverminderd in de unieke ervaring die geluid kan bieden. Daarom blijft het ook mogelijk om te kiezen voor een Ode met alleen geluid, voor degenen die de kracht van verbeelding en luisteren willen behouden.

Met Ode-video brengen we de kracht van herinneren, zien en horen samen.

Meer weten? Neem contact op als je vragen hebt over de mogelijkheden!

Volgende
Volgende

De juiste podcastgasten